Noticies

Casal de Nadal 2020 – 2021

Ja s'apropen les vacances de Nadal, i que millor que acabar l'any i començar-lo enmig de cavalls, ponis, natura i companys/es? Després d'un any tant estrany, creiem que l'equitació, la cura dels ponis i cavalls i moltes altres activitats relacionades en aquest món, són una gran opció per passar les vacances de Nadal. T'ho perdràs?

Curs Biomecànica i Entrenament equí

El diumenge 13 de Desembre, Mario Soriano impartirà el curs de biomecànica i entrenament equí, una formació molt recomanada als amants dels cavalls, siguin professionals del sector, propietaris o interessats pel benestar animal. Serà una formació de tot el dia en la qual s'aportaran coneixements d'anatomia equina, etologia del dolor, saber identificar coixeres o asimetries,… Sigue leyendo Curs Biomecànica i Entrenament equí

Casal de Nadal 2019 – 2020

Ja ha arribat el fred i aviat les vacances de Nadal. Vols que el teu/va fill/a gaudeixi de la natura i els animals? No ho dubtis! Apunta'ls al Casal de Nadal d'Equitació, obrim inscripcions! Cuidar els cavalls i ponisMuntar a cavall o poniExcursionsJocs, manualitats i molt més! T'ho perdràs? Recorda, les places són limitades!

Casal de Nadal

Ja tenim aquí a la cantonada l'època dels turrons, els àpats, les vacances de Nadal i... El Casal de Nadal del Centre Hípic Equilibre! Si aquest nadal no vols que el teu/va fill/a s'aburreixi, estigui en contacte amb la natura i cavalls i ponis, apunta'l al Casal d'equitació de Nadal.