Curs Biomecànica i Entrenament equí

El diumenge 13 de Desembre, Mario Soriano impartirà el curs de biomecànica i entrenament equí, una formació molt recomanada als amants dels cavalls, siguin professionals del sector, propietaris o interessats pel benestar animal.

Serà una formació de tot el dia en la qual s’aportaran coneixements d’anatomia equina, etologia del dolor, saber identificar coixeres o asimetries, principis d’entrenament equí, correcte adaptació d’una sella a un cavall, entre d’altres. Aquests coneixements i d’altres exercicis es treballaran de forma pràctica per tal d’integrar els continguts de l’aula.

Tot plegat en mans de Mario Soriano, un reconegut veterinari rehabilitador diplomat en Quiropràctica Equina per College of Animal Chiropractors de USA, en Osteopatia Craneosacral per ESCO. És professor de l’assignatura de Clínica Equina a la Facultat de Veterinària de la Universidad Católica de Valencia, com a responsable de l’àrea de Fisioteràpia Equina. A més assumeix càrrecs, com a Director de l’Institut d’Osteopatia Veterinària i del Màster APAC en Quiropràctica Animal (Gottingen -Alemania-), President de la Association of Principled Animal Chiropractic i de la Asociación de Osteopatía Veterinaria.

El curs té les places limitades, reserva la teva plaça!

Per a més informació o reserves: