Curs de Benestar del cavall

Encetem la nostra oferta de cursos i tallers amb Sílvia Martí, que impartirà un curs sobre el Benestar del cavall, els dies 29 i 30 de Setembre. Es treballaran conceptes d’anatomia bàsica del cavall, de com es comporta, com es mou i quina és la postura d’un cavall sense dolor, com saber si la nostra muntura s’adapta correctament al nostre cavall, entre d’altres. A més de poder fer sessions pràctiques per a detectar dolor, coixeres, rigideses i dolor visceral del cavall.

Creiem que és molt important que com a amants dels cavalls, genets o propietaris, coneguem les necessitats més bàsiques del nostre company per a la seva salut. Aquest curs ens ofereix eines per a detectar si el nostre company es mou amb normalitat o pot arribar a trobar-se malament, i així poder avisar els professionals pertinents: veterinaris, dentistes, fisioterapeutes, etc.

Full inscripció: