Casal i Campus d’Estiu 2018

Al Centre Hípic Equilibre durant l’estiu organitzem el casal d’equitació i el campus d’equitació dels dies 25 de Juny al 10 d’Agost.

El casal va adreçat a nens i nenes d’entre 4 i 12 anys amb o sense experiència en el món del cavall. Per aquells que vulguin gaudir de la natura, els cavalls i els companys. Amb activitats lúdiques, tècniques i teòriques relacionades en el món del cavall i el seu entorn, a més de jocs tradicionals, tallers a la natura, gimcanes, …

El campus d’equitació està pensat per a nens i nenes a partir de 8 anys, que ja tinguin experiència prèvia en el món dels cavalls i vulgui perfeccionar i millorar la seva tècnica d’equitació, a més d’adquirir nous coneixements eqüestres. Es segueix un programa individualitzat de perfeccionament en doma clàssica, salt d’obstacles i equitació general.

 

Vine a gaudir de l’estiu amb nosaltres!

Cartell Casal Estiu

Omple les teves dades per a més informació: